Portugal

Camping Serro da Bica

Rust, ruimte en vrijheid

CAMPING SERRO DA BICA​

De natuurlijke terrassencamping met twintig toeristische plaatsen is ruim opgezet. U heeft een grote plaats tot uw beschikking waardoor u veel vrijheid ervaart. De kurkeiken en de olijfbomen op het terrein zorgen voor de schaduw. Wanneer u rondom de camping wilt lopen, maakt u een wandeling van zo’n twee kilometer. De camping ligt op een idyllische plek waar het ’s nachts nog echt donker is. Ideaal om heerlijk te ontspannen.

Het nette, verwarmde toiletgebouw is verdeeld in een dames- en herengedeelte met elk drie toiletten, twee douches en een wascabine. Afwassen kan in de speciale afwasruimte en u kunt gebruikmaken van de wasmachine en droger. Er is WiFi op de camping aanwezig.

omslag

‘DE BLOKHUT’​

In de gezamenlijke ruimte ‘De Blokhut’ kunt u lekker zitten om even bij te kletsen. Op doordeweekse dagen wordt hier het ‘Praatuurtje’ gehouden. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om de belevenissen van de dag te delen.

Bij voldoende belangstelling wordt een BBQ georganiseerd of wordt er samen geluncht. Wilt u liever een boek lezen? Dan kunt u gebruikmaken van de bibliotheek. Ook vindt u in ‘De Blokhut’ veel informatie over de omgeving, diverse wandelroutes en het ideeënboek.

SPECIALE ACTIES​

• Vier weken verblijf = € 380,00 all-in bij vooruitbetaling
• Openingsaanbieding 15=12
• Openingsaanbieding 7=6

(aanbiedingen gelden niet in combinatie met andere kortingsregels)

Kampeertarieven 2018
Taxas de acampamento/Camping Rates

Prijzen per nacht
Volwassenen € 5,00
Kinderen t/m 12 jaar € 3,50
Huisdier gratis
Tent groot€ 5,00
Tent klein € 3,50
(Vouw) Caravan€ 5,00
Auto € 2,00
Camper€ 6,00
Motor€ 1,70
Stroom – caravan of camper € 3,00
Stroom – tent € 1,75
Douchengratis
Wasmachine (per keer)€ 4,00
Droger (per keer) € 4,00
Prijzen WiFi
2 uur € 1,00
5 uur€ 2,00
1 dag € 4,00
1 week € 8,00

We werken samen met: