Portugal

Camping Serro da Bica

Rust, ruimte en vrijheid

CAMPING SERRO DA BICA​

De natuurlijke terrassencamping met twintig toeristische plaatsen is ruim opgezet en het gehele jaar geopend. U heeft een grote plaats tot uw beschikking waardoor u veel vrijheid ervaart. Ideaal om heerlijk te ontspannen. De kurkeiken en de olijfbomen op het terrein zorgen voor de schaduw. Wanneer u rondom de camping wilt lopen, maakt u een wandeling van zo’n twee kilometer. De camping ligt op een idyllische plek waar het ’s nachts nog echt donker is en heerlijk afkoelt.

Het nette, verwarmde toiletgebouw is verdeeld in een dames- en herengedeelte met elk drie toiletten, twee douches en een wascabine. Afwassen kan in de speciale afwasruimte en u kunt gebruikmaken van de wasmachine en droger. Er is gratis WiFi op de camping aanwezig.

omslag2
Serro da Bica - Gypsy - pipowagen

Overnachten in de 'Gypsy' wagen

Ook kunt u (of familie of vrienden)overnachten in onze gezellige, spiksplinternieuwe, houten ‘Gypsy’ wagen of onze nieuwe aanwinst ´Woody´met een ruime veranda. Op één van de mooiste plekjes op de camping kunt u genieten van een wijds uitgezicht over de heuvels van Alentejo. Er is schaduw en zon aanwezig.

De wagens zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, klein toiletje, terrasstoelen en een kacheltje voor de iets koudere nachten waardoor een verblijf in het de winter ook heel aantrekkelijk is.

Het beddengoed en de handdoeken zijn tijdens uw verblijf inbegrepen. Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. De ‘Gypsy’ en `Woody´ zijn ieder geschikt voor maximaal twee personen (huisideren niet toegestaan).

‘DE BLOKHUT’​

In de gezamenlijke ruimte ‘De Blokhut’ kunt u lekker zitten om even bij te kletsen. Op doordeweekse dagen wordt hier het ‘Praatuurtje’ gehouden. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om de belevenissen van de dag te delen. Bij voldoende belangstelling wordt een BBQ georganiseerd of wordt er samen geluncht. Wilt u liever een boek lezen? Dan kunt u gebruikmaken van de bibliotheek. Ook vindt u in ‘De Blokhut’ veel informatie over de omgeving, diverse wandelroutes en het ideeënboek.

SPECIALE ACTIES​


• Verblijf langer dan 4 nachten - 10% korting
• Speciale aanbieding 16=13
• Speciale aanbieding 8=7
• vier weken verblijf = € 395,00 bij vooruitbetaling

(prijzen per 1 september 2019 - aanbiedingen zijn inclusief WI-FI en gelden niet in combinatie met andere kortingen)

Kampeertarieven 2020
Taxas de acampamento/Camping Rates

Prijzen per nacht
Volwassenen € 5,25
Kinderen tot 3 jaargratis
Kinderen tot 12 jaar € 3,00
Kinderen tot 18 jaar€ 4,00
Tent € 4,25
Tent (extra) € 2,50
(Vouw) Caravan€ 5,50
Auto met daktent€ 5,00
Auto € 2,00
Camper€ 6,50
Motor€ 2,00
Stroom – caravan of camper € 3,25
Stroom – tent € 2,00
Douchengratis
Wi-Figratis
Huisdier€ 1,00
Gypsy wagen - 2 personen
inclusief beddegoed/handdoeken
7 dagen € 250,00
Vanaf 3 nachten € 40,00 per nacht

We werken samen met: