Portugal

Camping Serro da Bica

Rust, ruimte en vrijheid

CAMPING SERRO DA BICA​

De natuurlijke terrassencamping met circa twintig toeristische plaatsen is ruim opgezet en het gehele jaar geopend. U heeft een ruime plaats tot uw beschikking waardoor u veel vrijheid ervaart. Ideaal om heerlijk te ontspannen. De kurkeiken en de olijfbomen op het terrein zorgen voor de schaduw. De kleurrijke, vaak handgemaakte decoraties geven de camping een sfeervolle en gezellige uitstraling. Wanneer u rondom de camping wilt lopen, maakt u een korte wandeling van zo’n twee kilometer langs de oevers van de Mira. De camping ligt op een idyllische plek waar het ’s nachts nog echt donker is en heerlijk afkoelt. Het nette, verwarmde toiletgebouw is verdeeld in een dames- en herengedeelte met elk drie toiletten, twee douches en een wascabine. Afwassen kan in de speciale afwasruimte en u kunt gebruikmaken van de wasmachine en droger. Er is gratis WiFi op de gehele camping aanwezig.

omslag2
Serro da Bica - Gypsy - pipowagen

Overnachten in de ´Woody´ of ´Gypsy´ wagen

Lekker knus genieten van het weidse vergezicht over de heuvels van de Alentejo op één van de mooiste plekjes van de camping, zonder daar zelf moeite voor te doen? Dat kan in onze spiksplinternieuwe houten ‘Gypsy’ wagen of de ´Woody´ met een ruime veranda. De wagens zijn voorzien van een keuken, klein toiletje, terrasstoelen en een kacheltje voor de iets koudere nachten. Hierdoor is ook een verblijf in de winter erg aantrekkelijk. Het beddengoed en de handdoeken zijn tijdens uw verblijf inbegrepen. Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. De ‘Gypsy’ en `Woody´ zijn ieder geschikt voor maximaal twee personen. Huisdieren zijn niet toegestaan.

‘DE BLOKHUT’​

Gezellig kletsen, puzzelen, een spelletje doen of samen naar een sportevenement kijken? Het kan allemaal in ‘De Blokhut’. De gezamenlijke ruimte die de mogelijkheid biedt tot ontmoeting. Op doordeweekse dagen wordt hier om 17.00 het ‘Praatuurtje’ gehouden. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de belevenissen van de dag te delen. Bij voldoende belangstelling worden er BBQ-avonden georganiseerd, bakken we pizza’s of wordt er samen geluncht. Wilt u liever een boek lezen? Dan kunt u gebruikmaken van de bibliotheek. Ook vindt u in ‘De Blokhut’ veel informatie over de omgeving, diverse wandel-, fiets- en autoroutes. In 2021 zijn 6 nieuwe fietsroutes geïmplementeerd.

SPECIALE ACTIES​


• actiekaart ACSI
• actiekaart SVR
• actiekaart Roteiro
• Speciale aanbieding 14=13
• Bij meer dan 4 weken prijs op aanvraag. Speciale wintertarieven van 1 november tot 1 april.

(prijzen per 1 september 2023- aanbiedingen zijn inclusief WI-FI en gelden niet in combinatie met andere kortingen)

Kampeertarieven 2024
Taxas de acampamento/Camping Rates

Prijzen per nacht
Volwassenen extra € 5,70
Kinderen tot 3 jaargratis
Kinderen tot 12 jaar € 3,25
Kinderen tot 18 jaar€ 4,25
Tent € 4,50
Alle extra]s, tent, auto, aanhangwagen, etc.€ 2,50
(Vouw) Caravan€ 5,70
Auto met daktent
€ 7,00
Auto € 2,50
Camper€ 7.90
Motor€ 2,50
Stroom – caravan of camper € 3,60
Stroom – tent € 2,60
Douchengratis
Wi-Figratis
Huisdier€ 1,00
Gypsy of Woody wagen - 2 personen
inclusief beddegoed/handdoeken
7 dagen Gypsy € 225,00 of Woody € 250,00
Vanaf 3 nachten Gypsy € 35,00 of Woody € 40,00 per nacht

We werken samen met: