Portugal

Camping Serro da Bica

Rust, ruimte en vrijheid

CAMPING SERRO DA BICA​

De natuurlijke terrassencamping met circa twintig toeristische plaatsen is ruim opgezet en het gehele jaar geopend. U heeft een grote plaats tot uw beschikking waardoor u veel vrijheid ervaart. Ideaal om heerlijk te ontspannen. De kurkeiken en de olijfbomen op het terrein zorgen voor de schaduw. Wanneer u rondom de camping wilt lopen, maakt u een korte wandeling van zo’n twee kilometer. De camping ligt op een idyllische plek waar het ’s nachts nog echt donker is en heerlijk afkoelt.

Het nette, verwarmde toiletgebouw is verdeeld in een dames- en herengedeelte met elk drie toiletten, twee douches en een wascabine. Afwassen kan in de speciale afwasruimte en u kunt gebruikmaken van de wasmachine en droger. Er is gratis WiFi op de gehele camping aanwezig.

omslag2
Serro da Bica - Gypsy - pipowagen

Overnachten in de ´Woody´ of ´Gypsy´ wagen

Ook kunt u (of familie of vrienden)overnachten in onze gezellige, spiksplinternieuwe, houten ‘Gypsy’ wagen of onze nieuwe aanwinst ´Woody´met een ruime veranda. Op één van de mooiste plekjes op de camping kunt u genieten van een weids vergezicht over de heuvels van Alentejo. 

De wagens zijn voorzien van een keuken, klein toiletje, terrasstoelen en een kacheltje voor de iets koudere nachten waardoor een verblijf in het de winter ook heel aantrekkelijk is.

Het beddengoed en de handdoeken zijn tijdens uw verblijf inbegrepen. Verder kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. De ‘Gypsy’ en `Woody´ zijn ieder geschikt voor maximaal twee personen (huisdieren niet toegestaan).

‘DE BLOKHUT’​

In de gezamenlijke ruimte ‘De Blokhut’ kunt u lekker zitten om even bij te kletsen, te puzzelen of een spelletje doen. Er is ook een televisie aanwezig voor het volgen van bijvoorbeeld de sportevenementen. Op doordeweekse dagen wordt hier het ‘Praatuurtje’ gehouden. Een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en om de belevenissen van de dag te delen. Bij voldoende belangstelling wordt een BBQ georganiseerd, een pizza avond of wordt er samen geluncht. Wilt u liever een boek lezen? Dan kunt u gebruikmaken van de bibliotheek. Ook vindt u in ‘De Blokhut’ veel informatie over de omgeving, diverse wandel-, fiets- en autoroutes. In 2021 zijn 6 nieuwe fietsroutes geimplementeerd.

SPECIALE ACTIES​


• actiekaart ACSI
• actiekaart SVR
• actiekaart Roteiro
• Speciale aanbieding 14=13
• Bij meer dan 4 weken prijs op aanvraag. Speciale wintertarieven van 1 november tot 1 april.

(prijzen per 1 december 2022 - aanbiedingen zijn inclusief WI-FI en gelden niet in combinatie met andere kortingen)

Kampeertarieven 2023
Taxas de acampamento/Camping Rates

Prijzen per nacht
Volwassenen extra € 5,70
Kinderen tot 3 jaargratis
Kinderen tot 12 jaar € 3,25
Kinderen tot 18 jaar€ 4,25
Tent € 4,50
Alle extra]s, tent, auto, aanhangwagen, etc.€ 2,50
(Vouw) Caravan€ 5,70
Auto met daktent
Buscamper klein (6 mtr)
€ 7,00
Auto € 2,50
Camper€ 7.90
Motor€ 2,50
Stroom – caravan of camper € 3,60
Stroom – tent € 2,60
Douchengratis
Wi-Figratis
Huisdier€ 1,00
Gypsy of Woody wagen - 2 personen
inclusief beddegoed/handdoeken
7 dagen Gypsy € 225,00 of Woody € 250,00
Vanaf 3 nachten Gypsy € 35,00 of Woody € 40,00 per nacht

We werken samen met: